» ORGANISATIE

Blowup Indoor is een concept van NiDo in samen werking met De Kartfabrique & TimTom, Wij verwelkomen u graag in het grootste indoor Blowup event van Europa. Dit concept is opgezet om in tijden van corona de handen in een te slaan om een gaaf en uniek event te organiseren voor de jong volwassenen welke door corona nog amper gelegenheden hebben voor vermaak

NiDo b.v. Maakt het onmogelijke mogelijk waar nodig met haar partners. Buiten organiseren van unieke evenementen staat NiDo graag andere bedrijven en organisaties bij met raad en daad in welke branche dan ook. We kunnen voor iedereen wat betekenen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen doen klik op ons logo en wie weet tot snel.

Het leukste uitje van Utrecht. Karten, lasergamen en Prison Island spelen doe je natuurlijk bij de Kartfabrique!

Uw ideale partner in attractieverhuur!
Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van wipe out stormbanen, zeskamp attracties, lasergamen, mobiele klimwand, bungee trampolines en springkussens.

» PARTNERS

Fynder is een online marketingbureau. Wij helpen om aandacht voor je bedrijf te krijgen en dit om te zetten naar leads, sales en naamsbekendheid.

Onze visie is dat mobiele technologie mensen in staat stelt om te communiceren en betalingen te doen met evenementen wereldwijd.

Refaël Design - Branding Experts is een online grafisch buro. Zo ontwikkelen we krachtige uitingen voor ieder bedrijfstak. Vertaling van bedrijfsimago tot complete huisstijl met de juiste message. Geen enkele uitdaging is te ingewikkeld voor ons.

SAMENWERKING